confidentdog 

076-0474463 

en annorlunda valpkursen med extra allt!

vill du vara utomhus och göra roliga saker tillsammans med din valp och träna i liten grupp? då är det här kursen för Dig och din valp!

Det kommer att bli skattjakt och äventyr i skogen, olika spår att prova på. Valparna kommer att leka i Åkes lekpark där dom både har roligt och lär känna sin kropp. Förutom det så kommer ni få lära er olika lekar som hjälper er i vardagen, plus massa annat skoj och nyttigt!

Här kommer du att få en bra start tillsammans med din valp. Målet med kursen är att du och din valp har roligt och stärker er relation, att ge valpen en bra självkänsla och ett gott självförtroende och att redan från start tänka i ett helhetsperspektiv - att må bra inifrån och ut! Jag jobbar endast med positiv inlärning och på valpens villkor. 

Kursen kommer att hållas strax utanför Molkom så ni behöver ha tillgång till bil. 

Innan kursen startar så har vi ett enskilt zoomsamtal där du kan ställa frågor och berätta vad just du och din valp behöver extra stöttning i. Dessutom ingår onlinekursen "Från valp till unghund" där du får tillgång till värdefullt material och kunskap i fem moduler, den har du i 6 månader. 

För att underlätta kommunikationen och ge dig en smidig upplevelse, kommer vi att hålla kontakten via en användarvänlig app.

Datum: nya datum kommer snart!

Tid: 

Pris: 1850:-